okładka

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa

Erdös, Zoltán, Kijowski, Jacek Redakcja., Sikora, Tadeusz Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2003.

Bezpieczeństwo żywności bhp zarządzanie., Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki, Przemysł rolno-spożywczy stosowanie przemysł., Systemy informatyczne stosowanie przemysł. jakość zarządzanie., Żywność jakość zarządzanie., Żywność higiena podręcznik akademicki, Żywność higiena podręcznik akademicki, Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Erdös, Zoltán
Kijowski, Jacek Redakcja.
Sikora, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2858-0 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2003.
Objętość
X, [2], 218 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności bhp zarządzanie.
Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki
Przemysł rolno-spożywczy stosowanie przemysł.
Systemy informatyczne stosowanie przemysł. jakość zarządzanie.
Żywność jakość zarządzanie.
Żywność higiena podręcznik akademicki
Żywność higiena podręcznik akademicki
Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
020
%a 8320428580
080
%a 658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : %b integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a X, [2], 218 s. : %b rys., tab. ;%b rys., tab. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
650
%a Bezpieczeństwo żywności %x bhp%x zarządzanie.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %x stosowanie%x przemysł.
650
%a Systemy informatyczne %x stosowanie%x przemysł.%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Żywność %x jakość%x zarządzanie.
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x jakość%x zarządzanie
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x higiena
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x jakość%x zarządzanie
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x higiena
655
%a Podręcznik
700
%a Erdös, Zoltán
700
%a Kijowski, Jacek %e Redakcja.
700
%a Sikora, Tadeusz %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2858-0 : zł 26

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 16
Sygnatura: 658
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane